Kampanyalarımız

Süper Kampanya, 6 Adet Süper Teklif...!
250$ ödeyerek 6 Adet Kampanyadan Dilediğiniz Bir Hizmeti Satın Alabilirsiniz...!
  85$'lık dernek sitesi paketinizin 5 yıllık yenileme/kullanım/abonelik ve teknik destek ücreti 85$ X 5 yıl = 425$ ediyor.
Bu kampanya sayesinde 250$'a 5 yıllığına dernek sitenizi satın alabilirsiniz.

250$ ödeyerek 85$lık standart dernek sitesi kurulumuna ek olarak 20.000adet SMS i sitenize yükleyelim.
Dernek etkinliklerini dernek üyelerinize sms göndererek bildirebilirsiniz.
Etkinlikler, bayramlar, toplantılar, eğlenceler, bahar piknikleri, yeni doğanlar, askere giderler veya vefat edenler...
Tüm güncel bilgileri dernek üyelerinize SMS göndererek duyurabilirsiniz

Bir adet köy sitesi: 85 $
1 adet dernek sitesi ve 4 adet tam kontrol panelli web sitesi 85 $ X 5 adet = 425 $ değil, sadece 250 $.
Dernek üyelerinize duyurun. Toplam da 5 adet web sitesini 250$'a satın alın, 175 $ size kalsın. Dernek gelirlerinizi artırın.

Özel müşterilerimiz için özel kampanya.
Sınırları zorlamak ve 85 $ lık standart kurulumun dışına mı çıkmak isityorsunuz?
250 $ ödeyerek dernek sitenizi kurdurabilir ve size özel tasarım çalışması yaptırabilirsiniz.

İnternet girişimcileri için ideal ..!
85 $ lık dernek sitesi satın almaya mı karar verdiniz?
250 $ ödeyerek hem 1 adet dernek sitesine hem de 1 adet e-ticaret sitesine sahip olun.

Dernek sitesi portalımızı incelediz ve çok beğendiniz.
Ancak web siteniz farklı bir firmada mı?
Web sitenizi taşıyacak vaktiniz ve teknik bilginiz yok mu?
Bu aşamada profesyonel teknik destek ekibimiz devreye girer.
250 $'a hem kurulum, hem de taşıma işlemlerini gerçekleştirir.

• BİZE ULAŞIN

• Armağanevler Mah. Çardak Sok. No:29/10 Ümraniye / İstanbul